Beta Analytic tilbyr kundene gratis d15N- og d18O-testing

For å støtte kundene sine ytterligere i forskningsarbeidet tilbyr Beta Analytic gratis d15N-målinger på ukremert bein og d18O på karbonater som er innsendt til radiokarbondatering. Det ISO 17025-sertifiserte laboratoriet har nylig fjernet betalingen for mikroprøveanalyse, og avbestillingskostnaden for prøver som er for små for standard AMS-datering.

Fra 18. august 2015 omfatter radiokarbondateringsresultater for ukremert bein d15N-målinger, som vanligvis brukes i forbindelse med kostholdstudier. Det anbefales å ta kontakt før forkullet eller brent bein sendes inn, ettersom laboratoriet kanskje ikke vil være i stand til å utføre d15N-målinger på disse beinprøvene, avhengig av kvaliteten på materialet. Beta Analytic utfører ikke målinger av C/N-forhold.

Radiokarbondateringsrapporter for karbonater vil nå automatisk omfatte d18O-verdier, som er relevante for dem som jobber med rekonstruering av paleotemperaturer.

Beta Analytics priser omfatter d13C-målinger, kvalitetssikringsrapporter, kalenderkalibrering der det er aktuelt, og døgnkontinuerlig nettilgang til tidligere resultater og ventende analyser. Verdiene for d13C, d15N og d18O måles i et isotopforholdmassespektrometer (IRMS).

Slutt på avbestillingskostnad og delbetaling

Laboratoriet har nylig forenklet prisstrukturen sin ved å fjerne avbestillingskostnaden og betaling for delvis analyse for prøver som er for små eller ikke gir nok karbon til datering med akseleratormassespektrometri (AMS). Takket være nyvinninger i laboratoriet kan prøver som inneholder så lite som 100 mikrogram karbon eller mindre, analyseres ved hjelp av Betas standard laboratoriepraksis.

Prøver som er gode nok for AMS-datering, men som avbestilles av andre grunner enn prøvekvaliteten, kan man fortsatt måtte betale delvis for.

Gratis konsultasjon

Beta Analytic gir teknisk konsultasjon uten ekstra kostnad til forskere som er i tvil om hvor egnet prøvene deres er. Innsendere er velkommen til å ta kontakt med laboratoriet før, under og etter analysen for å dra nytte av deres ekspertise.

Kundestøtte er tilgjengelig på engelsk, kinesisk, fransk, tysk, koreansk, italiensk, japansk, portugisisk, spansk og tyrkisk.

Om Beta Analytic

Beta Analytic i Miami er et dedisert radiokarbondateringslaboratorium med standard produksjonstid på 14 virkedager. Hastetjenester er også tilgjengelig (2–6 virkedager). Alle analyser utføres i eget laboratorium; Beta Analytic utfører ikke satellittdatering. Resultatene er tilgjengelige døgnkontinuerlig via internett og mobiltelefon. Laboratoriet er anerkjent verden over for sin nøyaktighet og kundestøtte. Det har videresendingskontorer i Europa, Japan, Kina, Australia, Brasil, Korea og Taiwan. Har du spørsmål, kan du kontakte Beta Analytic på lab@radiocarbon.com.